Можете във всеки един момент да анулирате резервация (било то вече платена или не). 


Влезте в профила си на CarAmigo. В меню "Моите резервации" намерете резервацията, която искате да анулирате и натиснете бутона "Анулирам" 


Имайте предвид, че ако анулирате резервация, 24 часа преди началото на автосподелянето, Вие ще бъдете глобени и ще Ви бъде автоматично присъдена негативна оценка на Вашия профил. Ако сте собственик, Ви препоръчваме да поддържате календара на автомобила.


Запознайте се с Общите условия за използване на сайта, за да научите повече относно анулирането и конкретните глоби.


site.png